Stek Woon & Lifestyle Magazine
A

Pimp je tafel

Pimp je tafel is een nieuwe webwinkel vol met leuke stylingtips voor een fijn gedekte tafel. Je vindt er prachtig servies en mooie woonaccessoires om je tafel en huis aan te kleden. Zoals bijvoorbeeld voor een uitgebreid zondagochtend ontbijt! Lekke romantisch met pasteltinten.

tafellinnen en servies

Met de feestdagen zorg je voor een mooi gedekte tafel. Je hebt misschien lang in de keuken gestaan en dan wil je dat alles er perfect uitziet. Leuk is om dan voor een thema te kiezen of voor een kleurstelling. Bij Pimpjetafel.nl vind je heel veel tafelstijlen en voorbeelden met direct de producten erbij om te shoppen. Hoe handig is dat!

Servies pastel kleur

Met een mooi (basis) servies kun je weer eindeloos combineren met andere kleuren accessoires, tafellinnen en een vaasje. Zo maak je zelf de mooiste tafels voor elke gelegenheid.

pimp je tafel servies

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.