Stek Woon & Lifestyle Magazine

Een nain tapijt tegen een goede prijs

Wil jij je interieur in de toekomst aanzienlijk opleuken? In dat geval kan het aan te raden zijn om een prachtig tapijt aan te kopen. Een tapijt brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. Enerzijds heb je de esthetische voordelen, anderzijds heb je functionele voordelen.  Een belangrijk esthetisch voordeel van een tapijt is dat deze je interieur echt kleur geeft. Het is weliswaar één object, maar toch zorgt het voor een grote verandering in de kamer. Je kijkt er gelijk met een heel ander oog tegen aan. Probeer het voor de grap maar eens uit. Koop eens een tapijt en je zal zien dat het mensen direct opvalt dat er wat veranderd is aan je interieur.

Perzisch tapijt kopen

Daarnaast kent een tapijt ook veel functionele voordelen. Een belangrijk functioneel voordeel van een tapijt is dat deze ervoor zorgt je lekker warme voeten hebt, ook in de winter. Weliswaar zijn er steeds meer mensen met vloerverwarming in de woning, maar nog lang niet iedereen heeft dat. Daardoor kun je flink koude voeten krijgen en dat is natuurlijk hartstikke vervelend. Gelukkig is dat dan op te lossen door het aankopen van een mooi tapijt. Heerlijk op de bank een film kijken met warme voeten.

Perzisch tapijt goedkoop

Uiteraard zijn er veel verschillende soorten tapijt waar je uit kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld voor een Nain tapijt gaan. In dit artikel bespreken wij de voordelen van een Nain tapijt.

Een tapijt van uitstekende kwaliteit

We begrijpen maar al te goed dat jij het liefst langdurig van een tapijt wil genieten. In dat geval is het dus zeker aan te raden om een voor een Nain tapijt te gaan. Dit is namelijk een Perzisch tapijt en deze staat bekend om zijn duurzaamheid. Perzische tapijten worden namelijk vervaardigd van uitermate kwalitatieve materialen. Perzische tapijten kunnen zeer verschillen, afhankelijk van de locatie waar ze gemaakt zijn. Een Nain tapijt is vervaardigd in de stad Nain. De steden waarin de Perzische tapijten worden gemaakt kennen hun eigen unieke kenmerken. Tapijten van Nain zijn bijvoorbeeld bekend om de hoge koopdichtheid. Sterker nog: er wordt verondersteld dat Nain tapijten de hoogste knoopdichtheid van allemaal hebben.

Perzisch tapijt

Met de hand gemaakt

Je hebt ongetwijfeld wel eens het verschil geproefd tussen een magnetronmaaltijd pasta, of een pastagerecht dat met liefde is gemaakt door je moeder of een andere naaste. Gerechten die met liefde zijn gemaakt, zijn over het algemeen veel lekkerder. Deze analogie kun je ook trekken naar tapijten. Een tapijt dat met de hand is gemaakt is veel liefdevoller in elkaar gezet dan een tapijt dat rechtstreeks uit de fabriek komt. Dit verschil merk je dan ook meteen in de kwaliteit, maar ook in de uitstraling en de emoties die het tapijt met zich meebrengen. De tapijten van Nain zijn met de hand gemaakt en je haalt dus echt iets unieks in huis. Er zijn verschillende kwaliteiten van Nain tapijten namelijk 4la, 6la en 9 la. 

Perzisch tapijt patronen

Unieke kleurenpatroon

Een ander voordeel is dat een Nain tapijt is voorzien van een uniek kleurenpatroon. We begrijpen al te goed dat jij graag een bijzonder tapijt in huis wil halen. Het is niet leuk om hetzelfde interieur als iemand anders te hebben. Door het kopen van een Nain tapijt, weet je zeker dat je een uniek tapijt in huis gaat halen. Een uniek tapijt dat niemand heeft.  Zelfs al zou iemand ook een Perzisch tapijt hebben, dan is deze toch nog altijd anders. 

Een Perzisch tapijt blijft zijn waarde altijd behouden. Bovendien wordt deze altijd geleverd met een echtheidscertificaat. Mocht je er dus behoefte aan hebben om het tapijt in de toekomst te willen verkopen tegen een goede prijs, dan is dat zeker mogelijk. 

Bekijk alle producten op de website van tapijtenkelim.nl 

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play