Stek Woon & Lifestyle Magazine
GROHEVES

Persevent Grohe in Vesper Hotel

Op een heerlijke zonnige middag waren wij te gast bij GROHE in het Vesper Hotel te Noordwijk voor een perspresentatie. Het pand van het Vesper Hotel is al ruim 100 jaar oud en al meerdere keren verbouwd. De huidige eigenaren renoveerden het hotel volledig en brachten het in jaren 30 stijl. Het hotel heeft 27 kamers en een geweldig uitzicht. Zo kun je heerlijk badderen en ondertussen genieten van het zicht op zee.

GROHEVES119

Een trendwatcher vertelde tijdens de presentatie over de toekomstige badkamerwensen en GROHE laat tijdens de perspresentatie de noviteiten zien. We kenden uiteraard al de innovatieve GROHE CoolTouch thermostaatkraan waarbij de buitenkant van de thermostaatkraan nooit te heet wordt om vast te pakken dankzij de 100% CoolTouch technologie. Het hete water in de kraan wordt omgeven door een koudwaterkanaal waardoor de buitenzijde van de thermostaatkraan nergens te heet wordt om vast te pakken. Bovendien kan de watertemperatuur niet zomaar voorbij de vooraf ingestelde temperatuur (38 °C) gedraaid worden. Wel zo veilig voor badderende kinderen. In het Vesper Hotel presenteerde GROHE een nieuwe ontwikkeling waarbij het drinkwater uit de kraan voorzien wordt van bubbels. In eerste instantie zal dit nieuwe systeem voornamelijk in hotels en projecten gebruikt worden. Ons lijkt het wel wat om altijd een heerlijk bruisend watertje bij de hand te hebben!

GROHEVES018

De voorspelling van GROHE is dat ook Nederland de huidige trend in Azië gaat volgen waar je steeds meer hotels ziet waarbij de helft bestaat uit de badkamer. Mensen willen meer tijd besteden aan een relax moment en waar kan dat beter dan in de badkamer. Naast deze ontwikkeling in de hotelbranche zien we ook steeds meer spa elementen in de thuisbadkamer. GROHE introduceerde al eerder het GROHE F-digital systeem waarbij je met slechts een lichte aanraking je douche kan veranderen in een persoonlijke spa. Zachte verlichting, ontspannende stoom en je favoriete muziek. Zo hoef je de deur niet meer uit voor avondje ‘sauna’.

GROHEVES076

Fotografie: Ivo Veldhuizen van lsvormgeving.nl

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover