Stek Woon & Lifestyle Magazine
Pastel kitchen

Pastel kleuren in de keuken

Pastel kitchen: zo fris als een mintje, deze keuken in zachte tinten zoals mintgroen en koper. Aanvullend kozen we voor aubergine. Niet alleen lekker, maar ook een prachtige kleur voor je interieur.

Foto’s & styling: Souraya Hassan, Binti Home
Tekst: Marlene Rooseman
Locatie: Sarina uit Arkel

Ingrediënten: mintgroen, aubergine & koper

Vergeet eventjes strakke witte lijnen, betonnen aanrechtbladen of zwarte muren… ook als pastel-liefhebber kun je jouw keuken smaakvol stylen. Kies als basis twee lichte tinten zoals in deze keuken mintgroen en kiezelgrijs en geef je kastjes en muren een frisse look. Accessoires zijn onmisbaar om de warme sfeer te creëren die zo typisch is voor een pastel-keuken. Combineer mooie spulletjes in tinten zoals wit, koper, oudroze of mintgroen. Het liefst in ronde, zachte vormen voor een compleet plaatje.

Pastel kitchen

Pastel kitchen

Meer dan lekker

Aubergine is niet alleen lekker om te eten. De diepe, paars-bruine kleur leent zich ook perfect om je keuken te stylen. Prachtig in combinatie met pasteltinten zoals lila of mintgroen.

Pastel kitchen

Zachte vormen, zachte kleuren

Met accessoires maak je van jouw keuken een heerlijke plek. Show iedereen je mooiste schaaltjes, vazen en plantjes. Bijvoorbeeld die vintage radio of een prachtige tajine in de kleuren van je keuken. En je favo mintgroene pan? Die hoeft nooit meer van het fornuis. Door accessoires te kiezen in maximaal drie kleurgroepen, hoef je niet bang te zijn dat je keuken te druk of rommelig wordt. Voor deze ruimte kozen we mintgroen, koper en aubergine. Gewaagd, maar toch één geheel.

Pastel kitchen

Pastel kitchen

Een zachte, zonnige keuken

Accessoires in ronde vormen en zachte tinten passen perfect bij een pastel-keuken. Met verse bloemen geef je de ruimte een zonnige touch.

Pastel kitchen

Pastel kitchen

Producten

Terra.Cotto pan saliegroen: MADE.COM
Viva Scandinavia Papercup Laura koffiemok: fonQ
Boska Life Friends plank: fonQ
Theedoeken: HAY
Barkruk: HAY
Bredemeijer Manto Theepot: fonQ
View Quest Retro Radio: theretrofamily.nl
Stoofpot mint: Trendhopper

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover