Stek Woon & Lifestyle Magazine
Quooker Fusion kraan

Keukenartikelen: Handige gadgets

De sociale open woonkeuken is helemaal in. Lekker koken en ondertussen bijkletsen met vrienden. Naast een culinair hapje wil je natuurlijk ook flitsend voor de dag komen. De sleutelwoorden op het gebied van trendy keukenartikelen zijn: energiebesparend en duurzaamheid. Eens kijken wat er hot is op het gebied van keukeninnovaties.

Automatische kraan

We houden van handige snufjes in de keuken zoals kranen waarover nagedacht is. Wat denk je van een Grohe waterbesparende kraan die automatisch aangaat? Handig wanneer je net het deeg gekneed hebt van je nieuwe quiche recept en geen zin hebt om daarna nog alles te poetsen.

Keukenartikelen

Top design

Als laatste noemen we het afzuigblad. Een afzuigkap is uit, een afzuigblad is design technisch helemaal verantwoord. Ben je klaar met koken? Dan verdwijnt het Siemens afzuigblad weer keurig in het aanrechtblad. Opgeruimd staat netjes!

Keukenartikelen

Kokend water in een handomdraai

De Quooker is een musthave in je nieuwe keuken: de drie in één kraan die koud, warm of kokend water uit de kraan tovert. Een fluitketel en waterkoker zijn echt passé!

Keukenartikelen

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play