Stek Woon & Lifestyle Magazine
stek

Kersttrends: De mooiste kersttafels

Samen genieten van een uitgebreid kerstdiner aan een mooi gedekte tafel. Het kerstmenu zelf vergt al de nodige voorbereidingen maar de tafel verdient op z’n minst net zo veel aandacht. We hebben drie verschillende stijlen voor jou gedekt. Welke vind jij het mooist?

Fotografie & Styling: Souraya Hassan (Binti Home)

stek12_04

Stijl #1: Trendy

Met een mooi onderbord zoals deze Bordjes mangohout heb je een stoere basis. Het kerstboompje is verkrijgbaar bij de HEMA. Je kan hier met een krijtje ook een naam of gerecht opschrijven. Maak het af met gouden lintjes om het bestek en een gouden kerstbal.

stek12_02

Stijl #2: Romantisch

Pastel is nog steeds een geliefde stijl voor de kersttafel. Bij Xenos vonden we dit leuke ontbijtbord  FUJ (€ 4,99) met bijpassende amuselepel (€ 1,49). De lepel ligt op een prachtige Schaal Alabaster roze. Haal je mooiste glazen uit de kast. Met mooi kanten lint over de tafel en kleine veertjes maak je een prachtig romantisch geheel.

stek12_03

Stijl #3: Traditioneel

Met dit onderbord van House Doctor als basis kun je veel servies combineren. Verras je gasten met een eenpansgerecht en serveer ze direct uit de oven in deze leuke pannetjes van Xenos (Bakje Porto € 4,-). Overigens ook een leuke cadeautip voor onder de boom samen met een kookboek.

1 reactie

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover