Stek Woon & Lifestyle Magazine
DSC

H&M Home nieuwe collectie najaar 2015

Gisteren hebben we de nieuwe najaarscollectie van H&M Home bewonderd in Amsterdam. Speciaal voor deze Home Autumn Winter 2015 presentatie is een woonhuis op de Jacob van Lennepkade volledig ingericht met H&M Home stijlkamers. Veel groen, goud met blauw en bohémian stijl. We hebben flink wat inspiratie opgedaan. 

DSC02716

De trend kleuren van het najaar 2015 lopen uiteen van grijs tot turquoise, diepgroen en oceaan blauw. Grote planten zoals een palm geven de nodige groene touch aan het interieur.

 

DSC02686

Maak je huis straks weer helemaal winterproof met veel gebreide kussens en plaids van zachte materialen.

DSC02662

Ook grafische prints komen weer voor in het interieur. H&M Home heeft deze styling gecombineerd met een retrolook in deze woonkamer.

DSC02696

Uiteraard ook heel veel nieuwe accessoires in de H&M Home Autumn collectie. Veel gebruik van natuurlijke materialen in zowel de keukenaccessoires als in de woonkamer zoals koper, hout en marmer.

DSC02639

Deze spiegeltegels geven een leuk speels effect in bijvoorbeeld een hal of gang.

DSC02633 DSC02685

Het inmiddels bekende draadmandje maar dan heel elegant. Het warme koper combineert mooi bij het wat koelere blauw.

DSC02682

Mooie grote glazen stolp voor een trendy cactus.

DSC02673 DSC02666

Ook veel woonaccessoires in de kleur goud zijn onderdeel van deze styling.

DSC02664

Ook in de accessoires zien we de grafische stijl terug.

DSC02663

Leuk deze retrostijl met een geweldige cactus en juten plantenzak. Officieel een juten opbergmand maar als plantenbak ook super leuk. Groen in het interieur blijft ook dit najaar de trend.

DSC02628

Ook voor in de keuken heel veel leuke accessoires zoals een etagère voor hapjes of gebakjes. Mooie marmeren schalen en borden in combinatie met veel houten accessoires.

Veel hebbedingetjes zoals deze plantenzak met macramé plantenhanger van touw. Leuke combinatie van jute, touw en groene Hedra.

DSC02730

De linnen plantenzak is ook erg leuk voor kruidenplantjes in de keuken.

DSC02724

De nieuwe collectie bevat ook een serie voor de badkamer en de slaapkamer zoals handdoeken, dekbedden en mooie dekens en plaids.

DSC02642 DSC02655 DSC02656

Fotografie: Stek Magazine

Wil je meer weten over de H&M Home collectie? HMHome

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play