Stek Woon & Lifestyle Magazine
picNYC TABLE Iwan Baan

Design picknicktafel

Met dit leuke ontwerp kun je het hele jaar door picknicken. Want met deze picknicktafel met grasmat, kun je ook gewoon binnen genieten van een picknick. Met de picNYC, ontworpen door Haiko Cornelissen kun je zelfs op een regenachtige dag de hapjes op de picknicktafel serveren.

Landbouw en tuinieren in de steden wordt steeds populairder. Het ontwerp van de picNYC gaat nog een stap verder en brengt de tuin niet alleen naar de stad maar ook naar binnen. De picNYC bestaat uit een gevouwen lichtgewicht aluminium tafelblad en poten. Deze vormen het stevige raamwerk voor het gras en de stenen (nodig voor drainage).

De picNYC tafel creëert een surrealistische ervaring van de natuur in de stad. En je hoeft je niet meer druk te maken om kringen van de wijnglazen of een beetje water morsen. Het laatste is zelfs noodzakelijk! Ook dit gras moet af en toe een beetje water hebben. Je moet het gras overigens wel met de hand bijknippen want een tafelgrasmaaier is nog niet uitgevonden. Je kan natuurlijk ook kiezen voor andere beplanting zoals groente en kruiden.

picNYC TABLE-Alan Tansey 1

Lees het volledige artikel over de picNYC in de juni 2013 editie van Stek.

Meer informatie: www.winkelvanmilou.nl

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover