Stek Woon & Lifestyle Magazine
Exotisch, verfrissend en bohemian chic

Exotisch, verfrissend en bohemian chic

We zijn altijd op zoek naar de allerleukste woon(web)winkels. Elke maand lichten we er eentje uit in Stek Magazine. Zoals HAMMAM34®. Een fris nieuw merk met een mooi verhaal. Wij spraken met één van de oprichtsters: Burcu Yurtoglu Dalar.

Thuis op ontdekkingsreis
HAMMAM34® verkoopt home & travel design producten. De producten worden met de hand gemaakt en bestaan voor 100% uit natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor het milieu. “Wij hebben een grote liefde voor reizen en andere culturen. Zo hebben we ons laten inspireren tot de oprichting van HAMMAM34®”, vertelt Burcu enthousiast. “Met onze producten willen we reizigers een vertrouwd gevoel geven op reis en wanneer je thuis bent het gevoel geven wat je hebt als je op reis bent, het ontdekken van de wereld”, legt Burcu uit. Een reislustig gevoel krijgen we zeker bij het zien van deze prachtige kleuren en materialen. Je leest het hele artikel in de mei 2014 editie.

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover