Stek Woon & Lifestyle Magazine
DSC

Even voorstellen

Ik ben Marij Hessel, 29 jaar en sinds 2011 schrijf, style & fotografeer ik voor mijn blog “Enter my Attic”. Via mijn blog kan ik mijn passie voor interieur, ideeën en creativiteit toepassen en delen. Ik probeer zoveel mogelijk eigen beeld te gebruiken en maak daarom veel foto’s van mijn steeds wisselende interieur, DIY projecten, kringloopvondsten, reizen die ik maak en sinds kort ook af en toe een lekker receptje.

DSC_8865

Mijn interieur verandert voortdurend maar er zijn altijd een aantal dingen die terugkomen zoals het gebruik van groen, grafische prints, frisse kleuren, vintage & tweedehands items en verschillende zelfmaak projecten. Ik kan steeds opnieuw geïnspireerd raken door een foto of meubel dat ik tegenkom waardoor ik zomaar alles om kan gooien omdat ik iets nieuws in mijn hoofd heb. Ik ga jullie op deze site regelmatig verrassen met leuke nieuwe Hot Spots, een verslag van een woonbeurs en een DIY project.

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover