Stek Woon & Lifestyle Magazine

“Er wordt zoveel waardevols weggegooid.”

Preview

In een voormalige dokterswoning in Arnhem woont ontwerpster Jantien met haar vriend Geert, zijn dochter Puck (16) en haar twee zonen Bram (18) en Joep (15). De keuze voor een huis met een verhaal is geen toeval. Jantien heeft een grote passie voor het koesteren van oude materialen en ze een mooie nieuwe bestemming te geven. We namen een kijkje in haar Greenhouse waar de oude kachel van het doktershuis voor de nodige warmte zorgt op deze koude dag. Kom binnen!

Download GRATIS de Stek Magazine app

Lees het volledige interview en bekijk de prachtige foto’s in de nieuwste editie van de Stek Magazine app. In elke (gratis) editie vind je nog veel meer mooie binnenkijkers, interieurtips en wooninspiratie. Heb je nog geen Stek Magazine app? Download GRATIS voor iPhone en iPad  App Store of voor Android tablets en smartphones  Google Play Veel lees- en kijkplezier!

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover