Stek Woon & Lifestyle Magazine
Binnenkijken: Modern, industrieel met een touch of cosiness

Binnenkijken: Modern, industrieel met een touch of cosiness

In elke editie volgen we de handgemaakte tafels van Lijn M – For Now. Marleen Lubbertsen, ondernemende eigenaresse van de winkel, webshop en meubelmakerij interviewt haar klanten. Wie is de persoon aan tafel? Zij nam een kijkje thuis….. In editie 03/2015 in de rubriek ‘Aan tafel met’ ging Marleen (links op de foto) op bezoek bij Anouk de Jong (25 jaar – samenwonend met Michael in Harderwijk).

20

Fotografie: Gieta Arendsen Home&Hotspotloving

Anouk, wie zijn jullie in het dagelijks leven?
“Wij zijn mensen die hard werken en houden van lekker samen op de bank een filmpje kijken of gezellig afspreken met vrienden. Michael werkt bij de politie en ik ben momenteel bezig met een deeltijd opleiding voor verpleegkundige. Dit betekent dat ik werk en daarnaast ook naar school ga. Wij hebben sinds kort ook een hondje genaamd Pepper die ons gezelschap houdt.”

16

Hoe lang wonen jullie hier nu al? Ben je klaar met inrichten?
“Wij wonen sinds juni vorig jaar in dit huis. We hebben het meeste al wel gedaan aan de inrichting van ons huis, alleen ben ik van mening dat je nooit klaar bent met je inrichting. Het is ook veel te leuk om zo nu en dan je interieur weer een beetje te veranderen, dit doe ik door middel van de accessoires. Voor de meubels heb ik een bepaalde basis gekozen zodat ik met accessoires alle kanten op kan.”

14

Jullie hebben gekozen voor een tafel van microbeton en staal. Waarom hebben jullie hiervoor gekozen?
“Vanwege de robuuste, stoere en industriële uitstraling. Ik houd ervan om met verschillende materialen te werken in mijn huis, zoals hout, beton en metaal. En daarnaast is de tafel makkelijk in onderhoud, wat wel handig is met 2 knoeiende mensen hier in huis.”

25

Komt dit samen met de stijl die je wenste te creëren?
“Ja zeker. Ik heb de opleiding voor Interieur Vormgever gedaan, dus ik heb wel een duidelijk beeld van hoe ik het wil en hoe ik dat kan realiseren. Het is precies geworden zoals ik het in gedachten had.”

4

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
“Modern/industrieel, met een touch of cosiness.”

1

Wat is je favoriete item in huis?
“Ik heb niet echt 1 item wat ik tot mijn favoriet kan noemen. Maar ik ben wel erg trots op onze tafel, bank, salontafel en schilderij.”

24

Wil jij graag een handgemaakte tafel? Neem een kijkje op de site van LijnMforNow

Reageer

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play