Stek Woon & Lifestyle Magazine
stampe ressidence

Binnenkijken in een Bloomingville huis

Misschien ken je het merk Bloomingville al. Een Deens bedrijf met prachtige ontwerpen. Betina Stampe is creatief-directeur, oprichter en mede-eigenaar van Bloomingville. We nemen een kijkje in haar eigen huis dat volledig is ingericht met, hoe het kan het ook anders, Bloomingville ontwerpen. Kijk je mee?

Binnenkijken bij een Bloomingville huis | Stek Magazine

Binnenkijken bij een Bloomingville huis | Stek Magazine

Meisjesdroom

Betina is getrouwd met Simon Stampe, de directeur van de Bloomingville Group. Ze hebben samen vier dochters; Alberte 11, Simone 14, Emma 14 en Sofie van 17. Voor Betina was het belangrijk om naast een groot gezin ook een succesvolle carrière te hebben. “Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn baan heb kunnen maken. Ik ben de hele dag bezig met mijn passie en dat is ontwerpen,” vertelt Betina. “Toen ik een klein meisje was tekende ik alleen maar huizen, interieurs en kledingontwerpen. En dat mag ik nu voor mijn werk doen. Omdat ik samen met mijn man werk moeten we wel oppassen dat we er niet dag en nacht mee bezig zijn. Zo hebben we dan ook de regel dat we in de slaap- en badkamer niet over het werk mogen praten,” vertelt Betina lachend.

Binnenkijken bij een Bloomingville huis | Stek Magazine

Binnenkijken bij een Bloomingville huis | Stek Magazine

Grote onderneming

Een vrouw aan de top van een grote internationale onderneming, brengt dat nog specifieke uitdagingen met zich mee? “Het enige nadeel voor een vrouw is dat je niet echt zwangerschapsverlof kunt nemen of je uren verminderen”, vertelt Betina. “Ik had slechts twee weken zwangerschapsverlof en was nooit in staat om mijn kinderen vroeg op te halen van de dagopvang toen ze klein waren. Ik heb daarom wel altijd een schuldgevoel gehad richting mijn kinderen. Ik heb geaccepteerd dat dat er nu eenmaal bijhoort wanneer je een grote onderneming runt en moeder bent van vier kinderen,” vertelt Betina openhartig. “Ik ben wel ontzettend trots op wat ik bereikt heb en vind het dan ook erg leuk om mijn huis te laten zien. Daar zie je echt mijn stijl in en kan iedereen zien wat ze bij Bloomingville kunnen verwachten.”

stampe ressidence Binnenkijken bij een Bloomingville huis | Stek Magazine

Favorieten van Betina

We vragen tot slot nog even aan Betina wat haar favoriete stijl, kleuren, designer en blogs zijn. Betina: “Mijn favoriete stijl is vintage met nieuwe design elementen. Mijn kleuren? Ik houd van natuurlijke kleuren zoals wit, zwart, grijs en pasteltinten. Mijn favoriete designer is natuurlijk Anne-Sophie van Bloomingville. Ik kijk heel graag op de blogs van Emmas Designblogg, Helt enkele en mijn Nederlandse favoriet is Aprilandmaysstudio.

Reageer

GRATIS woonmagazine

Bekijk ons gratis inspiratie magazine voor de leukste woonideeën! 4 keer per jaar een nieuwe editie van Stek Magazine vol inspiratie over duurzaam wonen, de mooiste binnenkijkers, tuininspiratie en interieurtrends.