Stek Woon & Lifestyle Magazine

Winnen: Maak kans op een design vaatwasser t.w.v. € 1.449,-

Mooi om naar te kijken en super makkelijk in het gebruik. Dat is de nieuwe ComfortLift vaatwasser van AEG. De ComfortLift is de eerste vaatwasser ter wereld waarvan je de onderste mand voorzichtig naar boven kunt verplaatsen. De glanzende vaat en het kookgerei worden tot op een prettige werkhoogte gebracht. Zo kun je efficiënter uitladen en effectiever inladen. Deze vaatwasser is niet alleen handig maar heeft ook een mooi strak design. En jij kan deze vaatwasser straks in huis hebben!

Winnen: Maak kans op een design vaatwasser van AEG

Makkelijk in- en uitladen

De ComfortLift is de eerste vaatwasser ter wereld waarbij je de onderste mand voorzichtig naar boven kunt plaatsen. Zo hoef je niet meer te bukken en ‘werk’ je op een plezierige hoogte. Handig voor zowel inladen als uitladen. Het nieuwe design is dan ook bekroond met de prestigieuze iF DESIGN AWARD. De jury gaf aan: “Electrolux heeft een slimme nieuwe functie geïntegreerd in de vaatwasser waardoor het onderste rek gemakkelijk naar boven getild kan worden. Hierdoor wordt het in- en uitladen van de vaat kinderspel.”

AEG Glass Basket

Geschikt voor je mooiste glazen

Na een feestje heb je geen zin om al je glazen af te wassen. Goed nieuws want zelfs je meest delicate glazen kunnen in deze vaatwasser. Je kan een extra accessoire bestellen, de Glass Basket, die je in de onderste korf van jouw vaatwasser plaatst. Deze is voorzien van geïntegreerde SoftGrip handvaten.

Actie afgelopen

Deze actie is afgelopen. De winnaar is M. Groenevelt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe winacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden Stek nieuwsbrief

* verplicht veld
E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam *

28 reacties

Stek Magazine app

Download ook onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.
download_AppStore  Google Play