Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek

Werkplek inspiratie: Hout, kurk en kleur

De derde editie heeft als thema ‘Wonen & werken’. We geven je een aantal tips om een fijne werkplek in te richten. Combineer materialen zoals hout en kurk met planten en groene tinten. Kijk je mee?

Stek03-01

Heb jij ook altijd inspiratie die je niet wilt wegstoppen in je bureaulade? Met een rol kurk van kurk24.nl maak je op maat dit leuke kurkbord en kun je gemakkelijk al je inspiratie kwijt en je tijdschriften in opbergen. Kies ook voor veel groen in je kantoor. Dat geeft energie!

Stek03-07

Magazinehouder / wijnfleshouder van kurk-design.nl

Stek03-14

Juist als je het bureau midden in de ruimte neerzet krijg je een speelser effect en benut je de ruimte optimaal! Wij kozen voor dit houten bureau van House Doctor Fijn is ook dat je de kamer inkijkt en niet naar de muur kijkt.

Stek03-03

Stek03-06

De kleur op de muur is Flexa Jade. Deze design klok is de Puik Art klok.

Stek03-08

Het materiaal kurk komt terug in de klok en ook op het bureau met deze Table Island organizer verkrijgbaar bij fonQ Je kunt er zelfs je iPad mooi in opbergen.

Stek03-12

Verlichting is ook niet onbelangrijk in een werkruimte. Deze prachtige lamp van Hello Boom  is een echte eyecatcher voor in je werkruimte, ontworpen door Erwin Slierings. De lamp is gemaakt van teak hout uit Costa Rica. De lamp is in hoogte te verstellen en straalt veel rust uit, wat erg belangrijk is om goed te kunnen werken!

Stek03-10

Stek03-13

Kussen Kelim van Ferm Living op de stoel via Wonenmetlef.nl

Stek03-04

Om je papieren bij elkaar te houden, zijn deze paperclips wel heel erg leuk.

Stek03-05

Stek03-11

Fotografie & styling voor editie 03 – 2015: Souraya Hassan

4 reacties

Download de Stek Magazine app

Download onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

download_AppStore   Google Play
 
Stek Magazine nieuwste editie cover