Stek Woon & Lifestyle Magazine
Stek Magazine Stylingadvies

Stek stylingadvies

Je hebt je huis ingericht maar het lukt niet om de juiste sfeer aan te brengen. Of je bent al maanden op zoek naar die nieuwe bank maar blijft maar twijfelen. Herken je jezelf in deze woonvragen of heb je andere interieuruitdagingen? Dan is Stek Stylingadvies echt iets voor jou.

  • Je geeft vooraf aan welke vragen je hebt over welke ruimte(s)
  • Een styliste van Stek Magazine komt bij jou thuis (2 uur)
  • Samen ga je kijken naar sfeerbeelden en het assortiment van woonwinkels
  • Je krijgt direct tips, adviezen en oplossingen (passend bij elk budget)
  • Na afloop ontvang je per mail het besproken advies
  • Je kunt direct zelf aan de slag om jouw huis helemaal af te maken

Bestel direct jouw Stek Stylingadvies voor € 250,- (incl BTW) via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Even voorstellen

Maak kennis met Ilse en Baukje. Onze allereerste twee Stek stylistes die jou graag komen helpen.

Baukje Snieder styliste Stek Magazine
Baukje Snieder
Baukje volgde de studie Vormgeving productpresentatie aan het Friesland College in Leeuwarden. Ze is dagelijks bezig met de nieuwste trends op woongebied en vindt niets leuker dan anderen te inspireren met haar kennis. Met een grote dosis creativiteit biedt Baukje oplossingen en ideeën voor de meest uiteenlopende interieur-vragen. Ze helpt je graag om jouw huis helemaal in balans te brengen. Na een bezoek van Baukje heb je weer genoeg ideeën om zelf aan de slag te gaan.
Ilse van Elleswijk styliste Stek Magazine
Ilse van Elleswijk
Ilse volgde de opleiding tot interieurdesigner  bij Linnartz in Nijmegenen. Ze is dagelijks bezig met alles wat te maken heeft met fijn wonen. Met haar passie en gedrevenheid is ze in staat om in korte tijd precies aan te voelen hoe ze een interieur in balans kan brengen. Of het nu gaat om een woonkamer, badkamer of slaapkamer, Ilse weet de leukste adresjes en online shops om net die eyecatcher aan jouw ruimte toe te voegen om het helemaal af te maken. Uiteraard binnen een budget wat bij jou past. Na een bezoek van Ilse kun je direct aan de slag om jouw huis jouw thuis te maken.

Aanmeldformulier stylingadvies

 

Stek Magazine app

Download ook onze gratis Stek Magazine interieur app voor de leukste woonideeën! Elke 6 weken een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.
download_AppStore  Google Play